• Prosessien innovointi

  Parempi liiketoimintaprosessi

  Lue lisää


 • Digitaalinen liiketoiminta

  Parempi asiakaskokemus

  Lue lisää

 • Joustava työskentely

  Parempi työntekijäkokemus

  Lue lisää

 • Liiketoiminnan
  tuottavuus

  Parempi liiketoimintakokemus

  Lue lisää

 • Älykäs pilvi

  Parempi pilvikokemus

  Lue lisää

 • Vuosikertomus

  Vuoden 2015 vuosikertomus on julkaistu.

  Lue lisää

08.06.2010

Innofactor ja Visual Management yhdistyvät

Innofactorista tulee Suomen suurin Microsoft-integraattori

Ohjelmistopalveluyritys Innofactor Oy on ostanut 3.6.2010 Visual Management Oy:n koko osakekannan. Visual Management on Suomen johtava Microsoft Business Intelligence -ratkaisutoimittaja ja Suomen BI-markkinan pioneeri. Vuonna 2009 Visual Management Oy:n liikevaihto oli noin 2 miljoonaa euroa ja henkilöstöä yrityksen palveluksessa oli 20. Hankinnan myötä Innofactor kasvattaa sähköiseen tiedonhallintaan ja tiedon jalostamiseen liittyvää osaamistaan. Vastaavasti Visual Managementin asiakkaat pääsevät hyödyntämään Innofactorin osaamista sähköisissä palveluissa, asiakkuuksien hallinnassa ja toiminnanohjauksessa.

Ari Rahkonen (vas.), Henrikki Hervonen ja Sami Ensio kaupan julkistustilaisuudessa.

”Business Intelligence -ratkaisujen avulla voimme entistä paremmin tuottaa ratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat merkittävästi parantaa kilpailuasemaansa. Yhdistyminen tekee meistä Suomen suurimman puhtaasti Microsoft-ratkaisuihin erikoistuneen integraattorin, mikä merkitsee entistä luotettavampia ja kustannustehokkaampia ratkaisuja asiakkaillemme myös tulevaisuudessa”, kertoo Innofactorin perustaja ja toimitusjohtaja Sami Ensio yritysoston taustoista.

”Yhdistymisen myötä palvelutarjontamme laajenee strategisesti merkittäville alueille. Kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin kattavammat palvelut, joiden avulla tiedosta saadaan jalostettua monipuolisempia ratkaisukokonaisuuksia ja selkeää kilpailuetua”, kuvaa Visual Managementin toimitusjohtajan tehtävistä Microsoft-konsultoinnista vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi siirtyvä Henrikki Hervonen yhdistymisen tuomia hyötyjä.

Ensio ja Hervonen lupaavat jo syksyksi merkittäviä uusia tuote- ja palvelujulkistuksia, joita uudella kokoonpanolla pystytään toteuttamaan.

”On tärkeää, että Suomeen muodostuu myös suuria Microsoft-ratkaisuihin erikoistuneita yrityksiä, joilla on paremmat edellytykset kansainvälistyä. Suomi tarvitsee IT-vientiä jatkossa entistä enemmän.”, summaa Microsoftin toimitusjohtaja Ari Rahkonen uuden yhtiön merkityksen koko IT-toimialalle. ”Business Intelligence –ratkaisujen vaikutus kilpailukyvyn kasvattamiseen on merkittävä, ja siksi myös Microsoft näkee panostukset niihin välttämättöminä”, jatkaa Rahkonen.

Yritysoston myötä Innofactor-konsernin henkilöstömäärä kasvaa yli 130 henkeen. Vuoden 2010 liikevaihtotavoite on 11 miljoonaa euroa. Konsernin toimipisteet palvelevat Espoossa, Kuopiossa, Lahdessa ja Oulussa ja Turussa.

Lisätietoja:

Sami Ensio, toimitusjohtaja, Innofactor Oy, p. 050 584 2029
Henrikki Hervonen, Vice President, Innofactor Oy, p. 040 540 3311
Ari Rahkonen, toimitusjohtaja, Microsoft Oy, p. 040 754 3966

Mediayhteydet

Leila Heijola
Senior Marketing and
Communication Manager
leila.heijola@innofactor.com
+358 50 561 4451