• Messukeskus

  Konsernin asiakkuudenhallinnan ja toiminnanohjauksen järjestelmät saumattomaksi kokonaisuudeksi.Lue lisää

 • Kerava

  Kaupungin palvelut kokoava, odotukset ylittänyt nykyaikainen verkkosivusto.Lue lisää

 • Eteva

  Toimintatavat mullistanut Innofactor HRM tehostaa strategista henkilöstöjohtamista.Lue lisää

 • Laurea

  Läpinäkyvyyttä ja tehostunutta ajankäyttöä projektinhallintaan.Lue lisää

 • Oras

  Sosiaalista ja kaksisuuntaista viestintää tukeva intranet pilvipalveluna. Lue lisää

 • Aalto-yliopisto

  Tietovaraston ylläpitoa ja kehittämistä yliopiston tarpeiden mukaan. Lue lisää

Järjestöt

Innofactor tarjoaa räätälöityjä kokonaisratkaisuja järjestöjen tarpeisiin. Ratkaisut soveltuvat niin pienille yhdistyksille kuin valtakunnallisille liitoillekin, ja niiden avulla järjestöt voivat hyödyntää monipuolisesti tuottamaansa tietoa ja tarjota palveluja jäsenilleen sekä omille jäsenjärjestöilleen.

Erikoisratkaisujen lisäksi järjestöt voivat hyödyntää Innofactorin laajaa ratkaisuvalikoimaa, kuten erilaisia verkkopalveluita ja -sivustoja, viestinnän sekä asioinnin ratkaisuja tapahtumakalentereista ja sähköisestä tunnistautumisesta aina verkkokampanjoihin ja monikanavaviestintään saakka. Samoin esimerkiksi toiminnanohjauksen ja ryhmätyön ratkaisuja voidaan soveltaa järjestöjen tarpeisiin.

Alla esitellään järjestöjen tarpeisiin räätälöityjä erikoisratkaisuja.

Jäsen- ja sidosryhmärekisteri

Jäsenrekisteritoiminnon avulla voidaan tehostaa niin pienen yhdistyksen kuin suuren, valtakunnallisen kattojärjestönkin jäsenhallintaa. Selainpohjainen järjestelmä mahdollistaa sekä jäsenrekisterin hajautetun ylläpidon että yhdistysdokumenttien tehokkaan jakelun joustavien viestintäominaisuuksien lisäksi.

Ohjelmiston ominaisuuksia:

 • Jäsenrekisteri: jäsentiedot, maksuhistoriat, jäsentilastot sekä jäsenistölle lähetetyt viestit. Jäsenhakemuksen ja jäsentiedot voi päivittää suoraan verkossa.
 • Jäsenviestintä: monikanavaviestintä, jonka avulla voi lähettää viestejä yksittäisille jäsenille tai jäsenryhmille.
 • Myyntilaskutus ja -reskontra: jäsenmaksut ja järjestön muut laskut. Eri jäsenryhmille voidaan määritellä erisuuruiset liittymis- ja vuosimaksut. Laskut voi tulostaa tai lähettää suoraan Itellan eKirje-laskulla tai hoitaa sähköisenä laskutuksena.
 • Dokumenttien jakelu: kokousasiakirjojen jakelu ja arkistointi. Ohjelmisto tarjoaa kattavan version- ja oikeushallinnan sekä dokumenttien liittämisen suoraan WWW-sivuille.
 • Käyttöoikeustasot: samaa ohjelmistoa voidaan käyttää liitto-, piiri- ja yhdistystasoilla. Organisaatiotasoihin liitettyjen käyttöoikeuksien avulla käyttäjä näkee ohjelmiston ainoastaan oman yhdistyksensä laajuudessa.

Palkkalaskuri

Ammattiyhdistyksille kehitetty palkkalaskuriohjelmisto tukee palkan oikeellisuuden arviointia niin työntekijän kuin työnantajankin kannalta. Lisäksi sen avulla voidaan tutkia yksittäisten tekjiöiden vaikutusta palkan kehittymiseen. Palkkakehityksen arviointi perustuu tilastolliseen malliin, joka rakennetaan palkkatutkimusaineiston perusteella.

Esimerkkejä toteutetuista asiakasratkaisuista

Innofactor on toteuttanut Helsingin NMKY ry:lle mittavan tietojärjestelmän uudistusprojektin, jossa jäsen- ja asiakasrekisterit sekä jäsen- ja muu laskutus yhdistettiin yhteen järjestelmään. Järjestelmään toteutettiin myös rajapinta taloushallinnon ohjelmaan, tapahtumailmoittautuminen WWW-sivuille sekä tapahtumien verkkomaksaminen.

Innofactor on toteuttanut HTM-tilintarkastajat ry:lle monipuolisen WWW-palvelukokonaisuuden, joka sisältää muun muassa jäsenrekisterin, viestinnän ja laskutuksen sekä julkaisujärjestelmän ja tapahtumien hallinnan.

Ota yhteyttä!

Mikko Myllys
Vice President, Third Sector Solutions
mikko.myllys@innofactor.com
+358 50 414 3283