• Vuosikertomus 2016 banner

  Vuosikertomus

  Vuoden 2016 vuosikertomus on julkaistu.

  Lue lisää


 • Digivisio ja prosessit

  Moderni organisaatio

  Lue lisää

 • HUS Terveyskylä Banner

  HUS Terveyskylä

  Digitaaliset kanavat sairaanhoitoon – Terveyskylässä tekniikka menee ihmisen luokse

  Tutustu asiakastarinaan

 • Digital Business

  Digitaalinen liiketoiminta

  Moderni asiakaskokemus

  Lue lisää

 • Väestörekisterikeskus Banner kuva

  Väestörekisteri-
  keskus

  Kansalainen sähköisten palveluiden keskiössä – VRK:n Palvelunäkymien palvelumuotoilu

  Tutustu asiakastarinaan

 • Flexible Collaboration

  Joustava työskentely

  Moderni työntekijäkokemus

  Lue lisää

 • KEHA-keskus banner kuva

  KEHA-keskus

  Digitaalisen työympäristön suunnittelu ja toteutus – vain kuukaudessa

  Tutustu asiakastarinaan

 • Business Productivity

  Liiketoiminnan
  tuottavuus

  Moderni liiketoimintakokemus

  Lue lisää

 • Rapala banner kuva

  Rapala

  Toiminnanohjausjärjestelmän avulla hallittua johtamista ja parhaimpien prosessien jalkauttamista

  Tutustu asiakastarinaan

 • Intelligent Cloud

  Älykäs pilvi

  Moderni pilvikokemus

  Lue lisää

 • Tanskan Syöpäjärjestö banner kuva

  Tanskan Syöpäjärjestö

  Ajantasaista asiakastietoa pilvipohjaisen analytiikkapalvelun avulla

  Tutustu asiakastarinaan

Terveydenhuolto

Innofactor on vahva toimija Pohjoismaisessa sosiaali- ja terveydenhuollon markkina­­ssa asiakkainaan kymmeniä merkittäviä julkisen ja yksityisen puolen toimijoita. Innofactorilla on ollut tärkeä rooli terveyden­huollon ratkaisujen siirtämisessä pilveen Pohjoismaissa. Innofactorin ja HUS:n Terveyskylä-projektille myönnettiin Reinventing Productivity -tunnustus Microsoftin Empowering Health -tapahtumassa tammikuussa 2016.

Asiakkaiden itsepalveluratkaisut sosiaali- ja terveydenhuollossa

Digitalisaatio tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sosiaali- ja terveydenhuollon alueella asiakkaiden itsepalvelun ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Innofactorin Digitaalisen liiketoiminnan ratkaisujen avulla asiakkaamme ovat nykyaikaistaneet sosiaali- ja terveydenhuoltoaan itsepalveluratkaisujen avulla, esimeriksi kehittämällä omahoitoa, asiakas- ja hoitopoluilla ohjaamista sekä hoidon seurantaa. Ratkaisumme mahdollistavat myös henkilökohtaisen palvelukokemuksen monikanavaisesti, esimerkiksi sähköisen ajanvarauksen avulla. Digitaalisen liiketoiminnan ratkaisumme tuottavat uusia kansallisia palveluinnovaatioita yhteiskuntamme tueksi.

Ammattilaisten työskentelyn parantaminen sosiaali- ja terveydenhuollossa

Sosiaali- ja terveydenhuollossa joustavan työskentelyn modernit välineet näkyvät esimerkiksi ajan tasalla olevina ja helposti löydettävinä potilasohjeina, puhelimissa ja tableteissa toimivina palveluina sekä terveydenhuollon asiantuntijoiden parempana tavoitettavuutena. Asiakaspalvelun laatu ja työtyytyväisyys paranevat, kun työkalut ovat kunnossa. Microsoftin Office 365 -ympäristö modernisoi työyhteisön uudelle tasolle, esimerkiksi videoneuvottelut ja sisäisen sosiaalisen median käyttö tulee osaksi jokaisen ammattilaisen arkipäivää. Innofactorin OnePoint yhdistää organisaation tiedot saataviksi helposti yhdestä paikasta.

Asian- ja laadunhallinta sosiaali- ja terveydenhuollossa

Asianhallinnan ratkaisumme täyttävät sosiaali- ja terveydenhuollon organisaation tietoturvan, henkilösuojan ja toimintatapojen vaatimukset helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Laadunhallinnan tuotteillamme varmistetaan yhdenmukaiset toimintatavat ja minimoidaan virheistä aiheutuvat riskit. Sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatio pystyy ratkaisujemme avulla varmistamaan toimintansa laadun, omien prosessiensa toimivuuden ja vaadittujen laatujärjestelmien ylläpidon.

Älykäs ja turvallinen pilvi sosiaali- ja terveydenhuollossa

Innofactor tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon älykkäitä ja turvallisia pilvipalveluita. Ratkaisumme perustuvat Microsoftin Azure-pilvialustaan, jonka avulla useat asiakkaamme ovat siirtäneet palveluitaan pilveen. Azure tarjoaa joustavan, helpon ja kustannustehokkaan tavan hankkia palvelinkapasiteettia. Pystymme toimittamaan tarvittavat palvelimet turvallisista konesaleista alle 2 tunnissa tilauksesta. Azuren suurin vahvuus on kuitenkin sen älykkyys. Azure voi toimia alustana monille terveydenhuollon analytiikan, koneoppimisen ja IoT:n ratkaisuille, esimerkiksi kansalaisille tarkoitettujen terveyden- ja sairaanhoitoa tukevien sovellusten ja tietopalvelujen alustana, sekä ammattilaisille reaaliaikaisen mittauslaitetiedon käsittelyn ja tiedontallennuksen ratkaisujen alustana.

Lue lisää terveydenhuollon ratkaisuistamme

Lisätietoja

Päivi Havisalo
Health Lead
paivi.havisalo@innofactor.com
+358 400 641 566
Ota yhteyttä!