• Vuosikertomus 2016 banner

  Vuosikertomus

  Vuoden 2016 vuosikertomus on julkaistu.

  Lue lisää


 • Digivisio ja prosessit

  Moderni organisaatio

  Lue lisää

 • Innofactor Skilli banner kuva

  Innofactor Skilli

  Tavoitteemme on kaksinkertaistaa oppimistulokset ja mahdollistaa laadukas opetus rajatuilla resursseilla

  Tutustu asiakastarinaan

 • Digital Business

  Digitaalinen liiketoiminta

  Moderni asiakaskokemus

  Lue lisää

 • Väestörekisterikeskus Banner kuva

  Väestörekisteri-
  keskus

  Kansalainen sähköisten palveluiden keskiössä – VRK:n Palvelunäkymien palvelumuotoilu

  Tutustu asiakastarinaan

 • Flexible Collaboration

  Joustava työskentely

  Moderni työntekijäkokemus

  Lue lisää

 • KEHA-keskus banner kuva

  KEHA-keskus

  Digitaalisen työympäristön suunnittelu ja toteutus – vain kuukaudessa

  Tutustu asiakastarinaan

 • Business Productivity

  Liiketoiminnan
  tuottavuus

  Moderni liiketoimintakokemus

  Lue lisää

 • Rapala banner kuva

  Rapala

  Toiminnanohjausjärjestelmän avulla hallittua johtamista ja parhaimpien prosessien jalkauttamista

  Tutustu asiakastarinaan

 • Intelligent Cloud

  Älykäs pilvi

  Moderni pilvikokemus

  Lue lisää

 • Tanskan Syöpäjärjestö banner kuva

  Tanskan Syöpäjärjestö

  Ajantasaista asiakastietoa pilvipohjaisen analytiikkapalvelun avulla

  Tutustu asiakastarinaan

Innofactorin omat ohjelmistotuotteet ja palvelut

Omien ohjelmistotuotteiden ja palveluiden kehitys on olennainen osa Innofactorin DNA:ta ja tulevaisuuden kasvun kivijalka. Innofactorin Products & Services -tuote- ja palvelukehitysorganisaatio toimii itsenäisenä pohjoismaisena tulosyksikkönä. Siinä työskentelee yli 40 ohjelmisto- ja palvelukehitykseen erikoistunutta pilviteknologian ja -arkkitehtuurin huippuosaajaa. Innofactorin ja Lumagaten ohjelmistotuotteita ja palveluita myydään kaikissa Pohjoismaissa, ja niillä on kymmeniä tuhansia päivittäisiä käyttäjiä sadoissa yksityisen sektorin, julkishallinnon ja kolmannen sektorin asiakasorganisaatioissa. Jatkuvien pilvipalveluiden toteuttaminen asiakkaillemme on yksi Products & Services -yksikkömme nopeasti kasvavista liiketoiminta-alueista. Tarjoamme asiakkaillemme palveluita sovellusten käyttöönottoon, monitorointiin, hallinnointiin, sekä yhteiseen jatkokehitykseen avaimet käteen -periaatteella.

Vahva panostus omaan ohjelmisto- ja palvelukehitykseen

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme vahvaan toimialaosaamiseemme perustuvia moderneja tuotteistettuja pilviratkaisuja osana Innofactorin kokonaistarjoomaa. Panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen – vuonna 2016 investoimme tuotekehitykseen ja tutkimukseen 5,7 % liikevaihdosta. Ratkaisumme ovat tehokkaasti skaalautuvia ja hyö­dynnämme paikallista pohjoismaista myyntiosaamistamme ja läsnäoloamme tehokkaasti uusasiakashankinnassa. Innofactorin omat ohjelmistotuotteet ja palvelut toimitetaan osana edellisillä sivuilla kuvattuja tarjoomiamme, kuten Liiketoiminnan tuottavuus ja Älykäs pilvi.

Esimerkkejä Innofactorin ohjelmistotuote- ja palveluportfoliosta

Innofactorin jatkuvat Azure-palvelut tarjoavat asiakkaillemme huolettoman ja turvallisen tavan siirtää palvelunsa pilveen avaimet käteen periaatteella.

Innofactor Quality First on pitkälle jalostettu laadunhallinta- ja johtamisjärjestelmä, jolla on maailmanlaajuisesti yli 20 000 käyttäjää kymmenissä asiakasyrityksissä.

Innofactor Membership Management System (MMS) on Pohjoismaiden johtava ammattiliittojen ja jäsenyysorganisaatioiden kokonaisratkaisu asiakkuudenhallintaan ja päivittäisten toimintojen tehokkaaseen hoitamiseen. MMS pohjautuu Microsoft Dynamics CRM -tuotteeseen ja sitä käyttävien ruotsalaisten asiakasorganisaatioiden jäsenmäärä on yli 3,7 miljoonaa.

Innofactor Prime on toiminnanohjaus- ja tilavarausjärjestelmä, joka on laajassa käytössä useissa julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioissa sekä seurakunnissa Suomessa.

Innofactor Dynasty on julkishallinnon asianhallintaan suunniteltu ratkaisu, jolla on useita satoja asiakasorganisaatioita Suomessa.

Innofactor Skilli on palkittu pilvipohjainen oppimisen analytiikkaratkaisu, joka tukee uutta opetussuunnitelmaa ja hyödyntää Microsoft Office 365:tä ja Azurea. Ratkaisu on käytössä lukuisissa suomalaiskouluissa ja se on saavuttanut laajaa kansainvälistä kiinnostusta.

Lumagate One Identity mahdollistaa organisaatioiden identiteetinhallinnan helpolla ja käyttäjäystävällisellä tavalla. Ratkaisu perustuu Microsoft Identity Manageriin ja soveltuu kaiken tyyppisille organisaatioille.

Innofactor Oyj

Keilaranta 9
02150 Espoo
contact@innofactor.com
+358 10 272 9000
Ota yhteyttä!