• Health Village Banner

  HUS Terveyskylä

  Digitaaliset kanavat sairaanhoitoon – Terveyskylässä tekniikka menee ihmisen luokse

  Tutustu asiakastarinaan

 • Hoas Banner

  Hoas

  Unelmien kämppäkavereita älypuhelimella – digitaalinen palvelu huonetoverin hakuun

  Tutustu asiakastarinaan

 • Kommunal Banner

  Ammattiliitto Kommunal

  Parempia, henkilökohtaisempia palveluita ja viestintää jäsenille

  Tutustu asiakastarinaan

 • Red Barnet Banner

  Tanskan Pelastakaa Lapset -järjestö

  Paremmalla yhteistyöllä ja helpommalla työnteolla enemmän varoja lasten auttamiseen

  Tutustu asiakastarinaan

 • Hafslund Banner

  Hafslund ASA

  Tietoturvan ja hallinnan lisääminen pilvessä Enterprise Mobility & Securityn (EMS) avulla

  Tutustu asiakastarinaan

 • Varma Banner

  Varma

  VarmaWorks helpottaa yritysten ja yrittäjien arkea tarjoamalla joustavia ja yhteisöllisiä tilaratkaisuja

  Tutustu asiakastarinaan

 • Innofactor Skilli banner kuva

  Innofactor Skilli

  Tavoitteemme on kaksinkertaistaa oppimistulokset ja mahdollistaa laadukas opetus rajatuilla resursseilla

  Tutustu asiakastarinaan

 • Väestörekisterikeskus Banner kuva

  Väestörekisteri-
  keskus

  Kansalainen sähköisten palveluiden keskiössä – VRK:n Palvelunäkymien palvelumuotoilu

  Tutustu asiakastarinaan

 • KEHA-keskus banner kuva

  KEHA-keskus

  Digitaalisen työympäristön suunnittelu ja toteutus – vain kuukaudessa

  Tutustu asiakastarinaan

 • Rapala banner kuva

  Rapala

  Toiminnanohjausjärjestelmän avulla hallittua johtamista ja parhaimpien prosessien jalkauttamista

  Tutustu asiakastarinaan

 • Tanskan Syöpäjärjestö banner kuva

  Tanskan Syöpäjärjestö

  Ajantasaista asiakastietoa pilvipohjaisen analytiikkapalvelun avulla

  Tutustu asiakastarinaan

Uusi Innofactor® Dynasty 10 on julkistettu!

Innofactor® Dynasty Asianhallinta on monipuolinen ohjelmistokokonaisuus, jonka avulla asiakkaamme toteuttavat mittavatkin tiedonhallintaprosessit. Prosessit ovat helposti muokattavissa eri toimialojen tarpeisiin, ja Dynasty sopiikin hyvin niin kunta- kuin valtionhallinnonkin asianhallinnan työkaluksi.

Dynasty-asianhallinnalla on pitkä, yli 25 vuoden historia, jonka aikana tuotetta on kehitetty jatkuvasti paremmaksi asiakkaiden tarpeisiin. Uudessa Dynasty 10:ssä yhdistyvät Innofactorin vuosien varrella yli 250:sta kunta- ja valtionhallinnon asiakkuudesta hankkima kokemus ja osaaminen sekä moderni käyttäjälähtöinen suunnittelu. Joustava, mukautuva arkkitehtuuri, avoimuus ja yhteensopivuus kolmansien osapuolien palveluiden kanssa sekä päätelaiteriippumattomuus ja erinomainen käyttökokemus tekevät uudesta Dynastysta vertaansa vailla olevan ratkaisun asianhallinnan ammattilaisille.

Dynastyn päätoiminnot ovat asian- ja asiakirjahallinta, viranhaltija- ja toimielinpäätösten hallinta, sopimushallinta, julkaisupalvelut sekä yhteystietorekisteri.

Käyttökokemuksesi kaiken keskiössä

Innofactor® Dynasty™ Asianhallinta on suunniteltu käyttäjien ehdoilla. Sähköisellä työpöydällään käyttäjä havaitsee nopeasti hänelle oleelliset tiedot ja tehtävät.

Käyttöliittymä on moderni ja helposti omaksuttava – työnkulut ovat selkeitä ja suoraviivaisia. Lisäksi käyttäjä voi muokata näkymiä tukemaan parhaalla tavalla omaa työskentelyään.

Katso Dynasty 10:n muotoilutarina alta!


Mobiili – Käytä turvallisesti haluamallasi laitteella

Innofactor Dynasty 10 toimii näppärästi kaikenkokoisilla mobiililaitteilla. Näin käyttäjä voi tehdä tärkeät asianhallinnan työosuudet – kuten sähköiset allekirjoitukset – mistä vain ilman kirjautumista työasemalle.

Teknisesti nykyaikaisen HTML5-pohjaisen ratkaisun ansiosta sovellusta ei tarvitse asentaa, vaan sen käytön voi aloittaa milloin vain, millä laitteella vain.

Ratkaisumme tietoturva, luotettavuus ja jäljitettävyys ovat huipputasoa ja vastaavat valtionhallinnon järjestelmien vaatimuksia. Innofactor® Dynastylle™ on myönnetty SÄHKE2-sertifikaatti.

Avoin ja yhteensopiva

Innofactor Dynasty Asianhallinta on suunniteltu toimimaan saumattomasti osana julkishallinnon työskentelytapoja ja järjestelmiä. Asianhallinnan käyttäjät hyödyntävät vaivattomasti tuttuja Microsoftin tuottavuustyökaluja sekä uusimpia asiakkuudenhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmiä, joita organisaatiolla on jo käytössä.

Tuote sisältää joustavia lisätoimintoja kuten sähköisen kokouspalvelun, tiedonohjausjärjestelmän ja sähköisen allekirjoituksen. Innofactor Dynasty 10 Asianhallintaan on helppo integroida myös muut sähköisen asioinnin ja lupahallinnon palvelut, ja se täyttää kaikki julkishallinnolle asetetut asiankäsittelyä koskevat vaatimukset.

Johtava suomalainen asianhallinnan ratkaisukokonaisuus, joka on käytössä jo yli 250 organisaatiossa

Innofactor Dynasty on johtava suomalainen asianhallinnan ratkaisukokonaisuus ja SÄHKE2- ja tietosuoja-vaatimukset täyttävä julkishallinnon ratkaisu, joka on käytössä jo yli 250 organisaatiossa.

Olemme erityisen ylpeitä Dynasty-yhteisöstä, joka koostuu tuhansista käyttäjistämme ja kymmenistä tuotteen parissa työskentelevistä Innofactorilaisista. Tämän yhteisön tuella olemme yhdessä kyenneet kehittämään uudesta Dynastysta Suomen johtavan asianhallinnan ratkaisun.

Asianhallintaa 25 vuoden kokemuksella

Olemme kehittäneet Innofactor® Dynasty™ Asianhallintaa ja asianhallinnan sisältöosaamistamme jo vuodesta 1990. Seuraamme tiiviisti julkishallinnon päätöksentekoa ohjaavien vaatimusten kehitystä. Jatkuvat investoinnit omaan tuotekehitykseen, vahva ymmärrys julkishallinnon digitalisaatiosta sekä oma asianhallinnan tuotekehitystiimi ja projektitoimitusorganisaatio tuottavat vertaansa vailla olevan suomalaisen asianhallinnan ratkaisukokonaisuuden.Dynasty 10 Asianhallinta on keskeinen osa modernin kunnan toimintaa

Innofactor Dynasty 10 joustavine lisätoimintoineen mukautuu jokaisen kunnan ja valtionhallinnon organisaation asianhallintaratkaisuksi. Yhdessä Microsoftin tuottavuustyökalujen kanssa se tukee julkishallinnon organisaatioiden työtä ja tekee kunta-ammattilaisten arjesta entistä helpompaa. Avoimuus ja integroitavuus kolmansien osapuolien järjestelmiin auttaa kuntia tarjoamaan asukkailleen entistä parempia ja henkilökohtaisempia digitaalisia julkishallinnon palveluita.

Lisätietoja

Valtteri Koivunen
Director, Dynasty Business

+358 40 500 3910

Ota yhteyttä!Sertifikaatit ja tunnustukset