• Prosessien innovointi

  Parempi liiketoimintaprosessi

  Lue lisää

 • Innofactor Skilli banner kuva

  Innofactor Skilli

  Tavoitteemme on kaksinkertaistaa oppimistulokset ja mahdollistaa laadukas opetus rajatuilla resursseilla

  Tutustu asiakastarinaan

 • Digital Business

  Digitaalinen liiketoiminta

  Parempi asiakaskokemus

  Lue lisää

 • Väestörekisterikeskus Banner kuva

  Väestörekisteri-
  keskus

  Kansalainen sähköisten palveluiden keskiössä – VRK:n Palvelunäkymien palvelumuotoilu

  Tutustu asiakastarinaan

 • Flexible Collaboration

  Joustava työskentely

  Parempi työntekijäkokemus

  Lue lisää

 • KEHA-keskus banner kuva

  KEHA-keskus

  Digitaalisen työympäristön suunnittelu ja toteutus – vain kuukaudessa

  Tutustu asiakastarinaan

 • Business Productivity

  Liiketoiminnan
  tuottavuus

  Parempi liiketoimintakokemus

  Lue lisää

 • Rapala banner kuva

  Rapala

  Toiminnanohjausjärjestelmän avulla hallittua johtamista ja parhaimpien prosessien jalkauttamista

  Tutustu asiakastarinaan

 • Intelligent Cloud

  Älykäs pilvi

  Parempi pilvikokemus

  Lue lisää

 • Tanskan Syöpäjärjestö banner kuva

  Tanskan Syöpäjärjestö

  Ajantasaista asiakastietoa pilvipohjaisen analytiikkapalvelun avulla

  Tutustu asiakastarinaan

Innofactorin tarjooma

Ratkaisemme asiakkaidemme pulmat vahvalla osaamisellamme

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen Microsoft-pohjaisen ratkaisun, joka perustuu ekosysteemin johtaviin tuotteisiin, palveluihin ja osaamiseen. Tarjontamme on kehitetty huomioiden asiakkaidemme tarpeet. Palvelemme yli 1500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin asiakasta Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Seuraavassa on esimerkkejä siitä, kuinka olemme vahvistaneet asiakkaidemme kilpailukykyä innovatiivisilla IT-ratkaisuillamme.

Kokonaisvaltaiset ja toisiinsa integroidut ratkaisumme perustuvat todellisiin asiakastarpeisiin ja viimeisimmän teknologian hyödyntämiseen. Korkeatasoinen toimituksemme ja nopeat asiakkaillemme tuottamat hyödyt saavutamme kokemuksestamme ja ymmärryksestämme asiakkaistamme yhdistettynä osaamiseemme uusimmista pilvipalveluista. Yli viidentoista vuoden yhteistyömme Microsoftin ja sen ekosysteemin johtavien toimijoiden kanssa takaa parhaan mahdollisen tuen asiakkaillemme.

Toimintamallimme alkaa nopealla ja kustannustehokkaalla pikastartilla, joka sisältää asiakkaan osaamisen kasvattamista valitusta ratkaisualueesta, konsultoinnin sekä asiakkaan ympäristön ja tarpeiden yleisen arvioinnin. Samalla voidaan toteuttaa myös Proof of Concept (PoC) tai demo, joka tuo välitöntä hyötyä asiakkaille.

Seuraavassa vaiheessa määritämme yhdessä asiakkaan kanssa tarkemmin asiakkaan tarpeen ja tarvittavan toimitusprojektin. Tarpeen määritys sisältää ratkaisun laajuuden kuvauksen, toiminnalliset tavoitteet, arkkitehtuurisen viitekehyksen liiketoiminnallisille, teknisille ja informaation hallinnan vaatimuksille, sekä vaatimukset tietoturvalle sekä suorituskyvylle. Toimitusprojektin määritys sisältää hallintomallin, tarvittavien tuotteiden ja palveluiden hankintamallin sekä ylläpidon.

Toimitusvaihe sisältää tehokkaan projektihallinnan, vaaditut suunnittelu- ja määrittelytyöt, teknisen toteutuksen sekä dokumentoinnin. Laadunhallinta ja testaus ovat keskeisessä osassa kaikkia toimituksiamme. Riskienhallinnan avulla varmistamme onnistuneen toimituksen – on sitten kyse perinteisestä vesiputousmallista tai ketterästä kehityksestä. Käyttöönoton suunnittelu, koulutus ja käyttäjien tukeminen uudessa ratkaisussa ovat osa onnistunutta toimitustamme.

Ratkaisun käyttöönottoa seuraa jatkuvat palvelut ja kehitys. Sovimme aina asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevasta palvelutasosta ja tukipalveluista. Tarjoamme asiakkaillemme myös toimituksen jälkeen mahdollisuuden kehittää toimintaansa ja prosessejaan yhdessä konsulttiemme kanssa.

Innofactor Oyj

Keilaranta 9
02150 Espoo
myynti@innofactor.com
+358 10 272 9000
Ota yhteyttä!