• Vuosikertomus 2016 banner

  Vuosikertomus

  Vuoden 2016 vuosikertomus on julkaistu.

  Lue lisää


 • Digivisio ja prosessit

  Moderni organisaatio

  Lue lisää

 • HUS Terveyskylä Banner

  HUS Terveyskylä

  Digitaaliset kanavat sairaanhoitoon – Terveyskylässä tekniikka menee ihmisen luokse

  Tutustu asiakastarinaan

 • Digital Business

  Digitaalinen liiketoiminta

  Moderni asiakaskokemus

  Lue lisää

 • Väestörekisterikeskus Banner kuva

  Väestörekisteri-
  keskus

  Kansalainen sähköisten palveluiden keskiössä – VRK:n Palvelunäkymien palvelumuotoilu

  Tutustu asiakastarinaan

 • Flexible Collaboration

  Joustava työskentely

  Moderni työntekijäkokemus

  Lue lisää

 • KEHA-keskus banner kuva

  KEHA-keskus

  Digitaalisen työympäristön suunnittelu ja toteutus – vain kuukaudessa

  Tutustu asiakastarinaan

 • Business Productivity

  Liiketoiminnan
  tuottavuus

  Moderni liiketoimintakokemus

  Lue lisää

 • Rapala banner kuva

  Rapala

  Toiminnanohjausjärjestelmän avulla hallittua johtamista ja parhaimpien prosessien jalkauttamista

  Tutustu asiakastarinaan

 • Intelligent Cloud

  Älykäs pilvi

  Moderni pilvikokemus

  Lue lisää

 • Tanskan Syöpäjärjestö banner kuva

  Tanskan Syöpäjärjestö

  Ajantasaista asiakastietoa pilvipohjaisen analytiikkapalvelun avulla

  Tutustu asiakastarinaan

Innofactorin tarjooma

Avaimet modernin organisaation digivision toteuttamiseen

Innofactorin viidestä ratkaisualueesta koostuva tarjooma on suunniteltu auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan digitalisaation mahdollistamat hyödyt organisaation laajuisesti. Tarjoomamme kattaa modernin organisaation digivision rakentamisen, prosessien suunnittelun ja kehittämisen, sekä asiakkaan tarpeisiin sopivat ratkaisut ja palvelut. Tuloksena saavutetaan nopeasti konkreettisia hyötyjä, kuten parempi asiakaskokemus, kasvanut liiketoiminnan ja työn tuottavuus, sekä parantunut kannattavuus ja kilpailukyky.

Kokonaisvaltaiset ja toisiinsa integroidut ratkaisumme perustuvat konkreettisiin asiakastarpeisiin ja viimeisimmän teknologian hyödyntämiseen. Korkeatasoisen toimituksemme ja nopeat asiakkaillemme tuottamat hyödyt saavutamme kokemuksella ja ymmärryksellä asiakkaistamme yhdistettynä osaamiseemme uusimmista pilvipalveluista. Yli viidentoista vuoden yhteistyömme Microsoftin ja sen ekosysteemin johtavien toimijoiden kanssa takaa parhaan mahdollisen tuen asiakkaillemme.

Innofactorin tarjooma

Ketterä toimintamallimme takaa nopeat tulokset

Yksittäisen ratkaisun toteuttaminen alkaa kustannustehokkaalla pikastartilla, joka sisältää asiakkaan osaamisen kasvattamisen valitusta ratkaisualueesta, konsultoinnin sekä asiakkaan ympäristön ja tarpeiden yleisen arvioinnin. Samalla voidaan toteuttaa myös Proof of Concept (PoC) tai demo, joka tuo välitöntä hyötyä asiakkaille.

Seuraavassa vaiheessa määritämme yhdessä asiakkaan kanssa tarkemmin asiakkaan tarpeen, yhteistyömallin ja tarvittavan toimitusprojektin. Tarpeen määritys sisältää ratkaisun laajuuden kuvauksen, toiminnalliset tavoitteet, arkkitehtuurisen viitekehyksen liiketoiminnallisille, teknisille ja informaation hallinnan vaatimuksille, sekä vaatimukset tietoturvalle ja suorituskyvylle. Toimitusprojektin määritys sisältää hallintomallin, tarvittavien tuotteiden ja palveluiden hankintamallin sekä ylläpidon.

Toimitusvaihe sisältää tehokkaan projektihallinnan, vaaditut suunnittelu- ja määrittelytyöt, teknisen toteutuksen sekä dokumentoinnin. Laadunhallinta ja testaus ovat keskeisessä osassa kaikkia toimituksiamme. Riskienhallinnan avulla varmistamme onnistuneen toimituksen – on kyse perinteisestä vesiputousmallista tai ketterästä kehityksestä. Käyttöönoton suunnittelu, koulutus ja käyttäjien tukeminen uudessa ratkaisussa ovat osa onnistunutta toimitustamme.

Ratkaisun käyttöönottoa seuraa jatkuvat palvelut ja kehitys. Sovimme aina asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevasta palvelutasosta ja tukipalveluista. Tarjoamme asiakkaillemme toimituksen jälkeen myös mahdollisuuden kehittää toimintaansa ja prosessejaan yhdessä konsulttiemme kanssa.

Toimintamalli

Innofactor Oyj

Keilaranta 9
02150 Espoo
myynti@innofactor.com
+358 10 272 9000
Ota yhteyttä!